درخواست شما با مشکل مواجه شد
یک لحظه درنگ کنید
گزارش پست
صفحه قوانین و مقررات
گزارش
گزارش خود را از بین موضوعات موجود انتخاب نمایید

follower

ویرایش تصویر

Picture
تایید
بازگشت
کوهرنگ
کمپین
بوم گردی هتل رستوران جاذبه سوغات و صنایع‌دستی غذای محلی سفرنامه‌ها اخبار
چشمه ها نمک سرآقاسید
معرفی کلی
نقشه
نظرات
پرسش و پاسخ
مکان های مشابه
امتیاز شما به چشمه ها نمک سرآقاسید چیست؟

چشمه ها نمک سرآقاسید

امتیاز کاربران
کوچیتا تی وی برای تماشای آنلاین و زنده محتواهای بصری و صوتی در تمامی حوزه های گردشگری و سفر
بیشتر ببینید
ذخیره این صفحه
اشتراک‌گذاری صفحه
معرفی کلی
نقشه
نظرات
پرسش و پاسخ
مکان های مشابه

چشمه ها نمک سرآقاسید

امتیاز کاربران
نظر شما
userPicture
emoji
koochitaTv
playIcon

معرفی کلی

در روستای سرآقاسید علاوه بر آبشارها و چشمه‌های آب شیرین ، چشمه‌ای با آب شور به نام چشمه نمک سرآقاسید وجود دارد که بسیار چشم نواز است. چشمه نمک سرآقاسید جاذبه‌ای نهفته در استان چهارمحال و بختیاری می‌باشد که در فاصله ۱ کیلومتری از روستای سرآقاسید قرار دارد. زمانی که چندمتر از غرب روستا خارج شویم بعد از عبور از باغ‌های روستائیان و گذر از مسیری سرسبز و سر بالایی به گردنه‌ای می‌رسیم که بعد از دیدن نمایی زیبا از روستا به جاذبه چشمه نمک می‌رسیم. اطراف چشمه نمک درختان بلوط زیادی مشاهده می‌شود و در فواصل کمی از آن عشایر روستا سکونت دارند و این چشمه در راستای آبشار آستونا سرآقاسید واقع شده است.
چشمه نمک سرآقاسید دارای دو سر چشمه می‌باشد و اطراف آن را حوضچه‌های زیبایی تشکیل می‌داده‌اند که در سالیان گذشته میان اهالی روستا تقسیم بنده شده‌اند و هرساله گردشگران خارجی زیادی از کشورهای مختلف دنیا از آن بازدید می‌کنند اما این جاذبه همچنان بکر و دست نخورده می‌باشد. به‌گفته گردشگران نظیر این جاذبه را تاکنون جایی دیگر مشاهده نکردند و آن‌ها مقداری از این نمک‌ها را به عنوان سوغات از زنان روستا خریداری می‌کنند.

تولید نمک

چشمه نمک یکی از منابع درآمد روستائیان است؛ در اطراف این آب شور ، زنان روستایی با روش های سنتی به تولید نمک می پردازند . زنان روستایی هر روز صبح با شور وشوق راهی این چشمه می شوند و عده ای از آنان به برداشت نمک های بدست آمده خود و عده ای دیگر به ریختن آب شور در حوضچه ها مشغول می شوند.این حوضچه ها در سالیان گذشته میان اهالی روستا تقسیم شده اند و زنان روستا به صورت نوبتی با حلب هایی ، آب شور چشمه را روی پلاستیک های واقع در حوضچه ها می ریزند و بعد از چند روز با تبخیر آب شور ، نمک حاصل می گردد و آنها نمک های حاصل را به روستا حمل می کنند و از آن برای خوردن و فروختن استفاده می کنند.

 
کاربری
تاریخی
طبیعی
محدوده قرار گیری
موقعیت ترافیکی
کم ازدحام
محیط
کوهستان
جنگل
معماری
بومی
آب و هوا
گرم و مرطوب

امتیاز کاربران

  • عالی 0%
  • خوب 0%
  • معمولی 0%
  • ضعیف 0%
  • خیلی بد 0%

امتیاز کاربران

  • عالی 0%
  • خوب 0%
  • معمولی 0%
  • ضعیف 0%
  • خیلی بد 0%
نظر شما
userPicture
emoji

پرسش و پاسخ

سؤلات خود را بپرسید تا با کمک دوستانتان آگاهانه‌تر سفر کنید. همچنین می‌توانید با پاسخ یه سؤالات دوستانتان علاوه بر دریافت امتیاز، اطلاعات خود را به اشتراک بگذارید.
در حال حاضر سؤال پاسخ موجود می‌باشد.
ارسال