درخواست شما با مشکل مواجه شد
یک لحظه درنگ کنید
گزارش پست
صفحه قوانین و مقررات
گزارش
گزارش خود را از بین موضوعات موجود انتخاب نمایید

follower

ویرایش تصویر

Picture
تایید
بازگشت
تویسرکان
کمپین
بوم گردی هتل رستوران جاذبه سوغات و صنایع‌دستی غذای محلی سفرنامه‌ها اخبار
خانه مسعودی
معرفی کلی
نقشه
نظرات
پرسش و پاسخ
مکان های مشابه
امتیاز شما به خانه مسعودی چیست؟

خانه مسعودی

امتیاز کاربران
افزودن به لیست سفر
ذخیره این صفحه
اشتراک‌گذاری صفحه
آدرس : استان همدان، تویسرکان، خیابان امیر کبیر، خیابان شهید دستغیب
کوچیتا تی وی برای تماشای آنلاین و زنده محتواهای بصری و صوتی در تمامی حوزه های گردشگری و سفر
بیشتر ببینید
ذخیره این صفحه
اشتراک‌گذاری صفحه
معرفی کلی
نقشه
نظرات
پرسش و پاسخ
مکان های مشابه

خانه مسعودی

امتیاز کاربران
افزودن به لیست سفر
ذخیره این صفحه
اشتراک‌گذاری صفحه
آدرس : استان همدان، تویسرکان، خیابان امیر کبیر، خیابان شهید دستغیب
نظر شما
userPicture
emoji
koochitaTv
playIcon

معرفی کلی

خانه مسعودی در تویسرکان قرار داره. این خونه تاریخی قدمت‌اش به دوران قاجار برمی‌گرده و طبق کتیبه‌ای که روی سر در اون نصب شده تاریخ ساخت‌اش 1290 هجری قمری (130 سال) هست. خانه مسعودی از معدود خونه‌های باقی مونده در محله شاهزادگان هست و همچنین اسم فعلی این خیابون انقلاب هست. این خونه که 1270 متر مربع مساحت داره در دو طبقه ساخته شده، در هر طبقه یک اتاق اصلی (شاه نشین) داره و بقیه اتاق‌ها که اتاق‌های فرعی محسوب میشن، اطراف اتاق اصلی هستن. سقف اتاق‌های شاه نشین لمبه کوبی شده و در شاه نشین طبقه دوم مثل همه خونه‌های قدیمی آیینه کاری، نقاشی دیواری، گچبری‌های زیبا با نقش گل و بوته و انسان بالدار می‌بینین؛ به علاوه این خونه ارسی هم داشته، اما متاسفانه الان جاشون رو پنجره‌های عادی پر کردن. برخلاف داخل شاه نشین‌ها، سر در ورودی اون‌ها آجر کاری ساده‌ای داره.
خانه مسعودی که یه جورایی تاثیر پذیری معماری ایران از خارجی‌ها رو نشون میده، در سال 1377 و با شماره 2246 در فهرست آثار ملي كشور به ثبت رسید. سال 1389 هم تصمیم گرفتن به موزه تبدیل‌اش کنن. در شاه نشین طبقه اول تعدادی نقاشی با شیوه گراور از پادشاه‌های ایرانی، از شاهنامه گرفته تا دوران قاجار، وجود داره. در حاشیه بالایی دیوارهای این اتاق و میون نقش‌های گچبری شده یه سری قاب‌های کوچیکی قرار داره که یکی طرح شاهزاده‌ قاجاری هست که کاغذی در دست داره و روی اون نوشته شده: «نامه خسروان». وسایل قدیمی مخصوصا از دوران قاجار در این موزه نگه داری میشه و سنگ نوشته‌ای که بعد از حفاری غیرمجاز سال ۱۳۷۲ در مقبره حضرت حبقوق نبی(علیه السلام) کشف شده هم در موزه خانه مسعودی قرار داره.
کاربری
تاریخی
محدوده قرار گیری
داخل شهر
موقعیت ترافیکی
پر ازدحام
محیط
شهری
معماری
بنای تاریخی
آب و هوا
گرم و خشک

امتیاز کاربران

  • عالی 0%
  • خوب 0%
  • معمولی 0%
  • ضعیف 0%
  • خیلی بد 0%

امتیاز کاربران

  • عالی 0%
  • خوب 0%
  • معمولی 0%
  • ضعیف 0%
  • خیلی بد 0%
نظر شما
userPicture
emoji

پرسش و پاسخ

سؤلات خود را بپرسید تا با کمک دوستانتان آگاهانه‌تر سفر کنید. همچنین می‌توانید با پاسخ یه سؤالات دوستانتان علاوه بر دریافت امتیاز، اطلاعات خود را به اشتراک بگذارید.
در حال حاضر سؤال پاسخ موجود می‌باشد.
ارسال