درخواست شما با مشکل مواجه شد
یک لحظه درنگ کنید
گزارش پست
صفحه قوانین و مقررات
گزارش
گزارش خود را از بین موضوعات موجود انتخاب نمایید

follower

ویرایش تصویر

Picture
تایید
بازگشت
شوراب (تربت جام)
کمپین
بوم گردی هتل رستوران جاذبه سوغات و صنایع‌دستی غذای محلی سفرنامه‌ها اخبار
آرامگاه سلطان سلیمان
معرفی کلی
نقشه
نظرات
پرسش و پاسخ
مکان های مشابه
امتیاز شما به آرامگاه سلطان سلیمان چیست؟

آرامگاه سلطان سلیمان

امتیاز کاربران
افزودن به لیست سفر
ذخیره این صفحه
اشتراک‌گذاری صفحه
آدرس : استان خراسان رضوی، 65 کیلومتری شرق تربت حیدریه، روستای سلطان سلیمان
کوچیتا تی وی برای تماشای آنلاین و زنده محتواهای بصری و صوتی در تمامی حوزه های گردشگری و سفر
بیشتر ببینید
ذخیره این صفحه
اشتراک‌گذاری صفحه
معرفی کلی
نقشه
نظرات
پرسش و پاسخ
مکان های مشابه

آرامگاه سلطان سلیمان

امتیاز کاربران
افزودن به لیست سفر
ذخیره این صفحه
اشتراک‌گذاری صفحه
آدرس : استان خراسان رضوی، 65 کیلومتری شرق تربت حیدریه، روستای سلطان سلیمان
نظر شما
userPicture
emoji
koochitaTv
playIcon

معرفی کلی

آرامگاه سلطان سلیمان در روستایی به همین اسم و 65 کیلومتری شرق تربت حیدریه قرار داره. قدمت ساختمون بقعه به 600 تا 700 سال قبل می‌رسه و کتاب‌های تاریخی معتبر محل دفن رو تائید میکنن. سلطان سلیمان فرزند امام موسی الکاظم (ع) هست. ایشان بعد از اومدن حضرت رضا (ع) به خراسان عزیمت کردن و به خاطر درگیری با کافران به شهادت رسیدن. در کتاب فرهنگ لغت دهخدا صفحه 593 باب س- ل و فرهنگ جغرافیایی ایران جلد 9، سلطان سلیمان برادر امام رضا (ع) که از فرزندان موسی الکاظم (ع) هست، در روستایی به همین نام دفن شده و کتاب ایران شهر جلد2 صفحه 1357 هم موضوع رو تائید میکنه و ششدانگ این روستا وقفِ همین بقعه شریفه هست.
بنای آرامگاه از سنگ و آجر شکل گرفته. داخل بنا چهار ایوانی هست که با ایجاد فیلپوش‌ها به هشت گوش تبدیل شده و استقرار گنبدی به صورت عرق چین رو ممکن کرده. جنس در ورودی امامزاده از چوبه. دو لنگه اون منبت کاری شده و روی درب سمت چپ «سوره نصر» و «آیة الکرسی» حک شده. داخل امامزاده محراب، ضریح فلزی و یه حجره کوچک وجود داره. آرامگاه سلطان سلیمان از درون مقرنس کاری شده و سرطاق‌هایی با سبک معماری بقعه قطب الدین حیدر داره. ظاهرا قدیما سقف بنا گچ‌کاری‌هایی داشته که به مرور زمان و به خاطر بارندگی از بین رفته. جدیدن تا ارتفاع چهار متری دوباره سفید کاری شده.
کاربری
تاریخی
مذهبی
محدوده قرار گیری
حومه شهر
موقعیت ترافیکی
کم ازدحام
محیط
معماری
بنای تاریخی
آب و هوا
گرم و خشک

امتیاز کاربران

  • عالی 0%
  • خوب 0%
  • معمولی 0%
  • ضعیف 0%
  • خیلی بد 0%

امتیاز کاربران

  • عالی 0%
  • خوب 0%
  • معمولی 0%
  • ضعیف 0%
  • خیلی بد 0%
نظر شما
userPicture
emoji

پرسش و پاسخ

سؤلات خود را بپرسید تا با کمک دوستانتان آگاهانه‌تر سفر کنید. همچنین می‌توانید با پاسخ یه سؤالات دوستانتان علاوه بر دریافت امتیاز، اطلاعات خود را به اشتراک بگذارید.
در حال حاضر سؤال پاسخ موجود می‌باشد.
ارسال