مدیرعامل شرکت گسترش صنایع و معادن ماهان اعلام کرد: در حال حاضر در بخشی مهندسی، 80 درصد کارخانه های فولاد توسط متخصصان و مهندسان داخلی طراحی میگردد و 20 درصد باقی آن به استفاده از آخرین تکنولوژیهای روز جهان مرتبط است.
شرکت گسترش صنایع و معادن ماهان (سهامی عام) فعالیت خود را با نام هلدینگ ماهان باهدف رشد و اعتلای صنعت و معدن کشور از سال 1390 آغاز کرده است. هدف نهایی این شرکت سرمایهگذاری در صنایع و معادن برای تبدیلشدن به قطبی مؤثر در تحقق بخشیدن به چشمانداز بیستساله در این حوزه است.
به گزارش روابط عمومی گروه مالی گردشگری و به نقل از کوچیتا، محمدحسین بصیری گفت: تحریم صنعت فولاد ایران در بخش فروش به دلیل نیازهای داخلی و کشورهای همسایه و همچنین افزایش تقاضای بازار چین، نهتنها هیچ مشکلی به وجود نیاورده بلکه تولید افزایشیافته است.
محمدحسین بصیری با اشاره به دستاوردهای ایران در بومیسازی تجهیزان و قطعات موردنیاز صنعت فولاد بیان کرد: یکی از دلایلی که باعث کاهش نیاز به شرکتهای خارجی شده این است که در حوزه تأمین قطعات یدکی، تحریم، باعث رشد و شکوفایی صنعت بومیسازی شده و این موضوع باعث کاهش نیاز به شرکتهای خارجی شده است.
بصیری بابیان این موضوع که شرکتهای توسعه فناوری صنایع و معادن ماهان سیرجان، شرکت احیا استیل فولاد بافت و مجتمع فولاد صنعت بناب از زیرمجموعههای هلدینگ ماهان هستند گفت: این شرکت در راستای تحقق بودجه تعیینشده باوجود مشکلاتی که در سال گذشته ازجمله شیوع ویروس کرونا، نوسانات شدید نرخ ارز و قیمت جهانی سنگآهن داشته، با تمام توان تلاش کردند.
بصری افزود: تاکنون بهطور مستقیم برای 1742 نفر در کل هلدینگ گسترش صنایع و معادن ماهان در طرحهای توسعه، اشتغال ایجادشده است.
وی گفت: از اهم برنامههای شرکت ماهان میتوان به عملیاتی کردن افزایش سرمایه شرکت احیا استیل فولاد بافت، پیگیری جدی فاینانس فاز دوم کارخانه فولاد بافت، اصلاح ساختار سرمایهای هلدینگ ماهان، برنامهریزی برای تکمیل زنجیره تولید فولاد، تکمیل پیادهسازی و اجرای سامانه هوش تجاری (BI)، برنامهریزی برای پذیرش و عرضه سهام سه شرکت تابعه در بورس و تعیین تکلیف وضعیت سهامداری در برخی شرکتهای زیرمجموعه، اشاره کرد.