ناصر تقی زاده، مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو، طی نامهای خطاب به محمدعلی طالبی استاندار یزد، آمادگی شرکت چادرملو را در حمایت از شرکتهای دانشبنیان اعلام کرد.
در این نامه آمده است که در راستای پیشرفت و توسعه کشور که از موارد مورد تاکید مقام معظم رهبری و ریاست محترم جمهوری است، حمایت جدی از شرکتهای دانشبنیان در دستور کار شرکت چادرملو قرار خواهد گرفت.
به نظر میرسد با این دستور مهم و کاربردی، شرکتهای دانشبنیان در انتظار اجرای طرحهای مختلف با حمایت چادرملو خواهند بود تا گامی بلند در راستای ارتقای سطح علمی موضوعات مختلف برداشته شود.
شرکت چادرملو در خرداد سال1371 در شهرستان یزد به ثبت رسیده و سپس درسال 1377 مرکز شرکت به تهران منتقل شده است. سهامداران چادرملو عبارتند از: شرکت مدیریت سرمایه گذاری امید، شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات و سایر سهامداران بخش حقیقی و حقوقی، سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران. تا سال 1383، 3خط تولید در معدن چادرملو به تولید چهارمیلیون و دویست هزار تن کنسانتره سنگآهن مشغول بودند که پس از تغییرات مدیریتی، 2خط تولید کنسانتره اضافه گردید. راهاندازی کارخانه گندله سازی چادرملو در اردکان یزد، مشارکت در واحد تولید آهن اسفنجی، مشارکت در کارخانه شمش فولاد شرکت آهن و فلاد ارفع، ساخت کارخانه جدید فولاد سازی با ظرفیت هشتصد هزار تن، ساخت کارخانه نومرد سرمد ابرکوه با اختصاص 65درصد سرمایه ای، از اقدامات موثر این مجموعه بوده است.
با توجه به همت مدیریت شرکت چادرملو و استقبال استاندار استان یزد در راستای توسعه و پیشرفت کشور، به نظر میرسد این همکاری، اتفاقی نو در توسعه شرکت های دانش بنیان کشور رقم خواهد زد و در زمانی نزدیک شاهد روند مطلوب در راستای ارتقای سطح علمی کشور خواهیم بود.